Nieuwsarchief

 

Trianon Theater, Leiden

Trianon: Na de restauratie van de voorgevel worden nu de entree en de foyerruimte gerenoveerd. Uitgangspunten voor het ontwerp zijn het herstel en de conservering van de vele lagen die het pand rijk is.

Lees meer

Willem Pijperlaan, Oegstgeest

In Haaswijk in Oegstgeest werkt OASA momenteel aan een ontwerp voor de uitbreiding van een woning. De woning wordt naar de achteren uitgebreid over alle verdiepingen door middel van een ‘tweede kap’ op de garage

Lees meer

Appartementen Overschieseweg, Rotterdam

In het pittoreske deel van Overschie renoveert OASA architecten een woongebouw en realiseert daarin meerdere ruime appartementen. De bestaande kelder wordt door middel van een vide bij de woonkamer getrokken.

Lees meer

Burgemeester Ketelaarstraat 8, Warmond

Voor een jong gezin maakten wij het ontwerp voor de renovatie en uitbreiding van hun nieuwe woning in Warmond. De vergunning is verleend en binnenkort wordt gestart met de bouw. OASA staat de opdrachtgevers ook bij tijdens de aanbesteding en

Lees meer

Trianon in nieuw jasje, Leiden

Een leuk stukje in het Leidsch dagblad over de door ons begeleide restauratie van de voorgevel van de Trianon Bioscoop aan de Breestraat. In nauwe samenspraak met de afdeling Erfgoed van de gemeente Leiden en na uitgebreid kleurenonderzoek is de gevel grondig aangepakt.

Lees meer